Nieuws!
Home Gezond afvallen U kunt de volgende lessen volgen Lesmateriaal Contact

 


ACTIEinfo@personalhealthcoach.nl

 
 

Gezond afvallen

 

Gezond afvallen met hulp van een Personal Health Coach

Personal Health Coach Gerda Kamphuis gaat 1 januari 2017 van start met haar praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing in Appingedam. Ze is een gediplomeerd afslankconsulent en wil mensen met overgewicht helpen af te vallen.

Belangrijk bij afvallen is gezonde voeding. Daarover geeft zij een persoonlijk advies op maat. Na een uitgebreid intakegesprek en voedingsanalyse, stelt ze een persoonlijk voedingsplan op dat past bij jouw doel, jouw lichaam en jouw leefstijl. Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en een voedingsplan vindt dat bij jou past. Hierdoor kun je het makkelijker volhouden. Geen dieet en geen maaltijdvervangers, maar gewoon een normaal gezond en goed voedingsschema. Het voedingsplan wordt zodanig samengesteld dat je dagelijks de juiste verhouding aan eiwitten, koolhydraten, vetten en mineralen binnen zult krijgen. Hierdoor wordt een optimale werking van het lichaam verkregen

Daarna zijn er vervolgconsultaties. Bij deze consultaties wordt verdere ondersteuning gegeven bij het verloop van het voedingsplan, het bespreken van eventuele problemen en/of valkuilen en voor het stellen van vragen. De frequentie van deze consultaties is persoonsafhankelijk.

Momenteel volgt ze nog de opleiding tot natuurvoedingsconsulente en ze hoopt daar binnenkort ook mensen mee te helpen. Voor een natuurvoedingskundige is de kwaliteit van voeding belangrijk. De voeding die wij dagelijks kiezen om tot ons te nemen, heeft grote invloed op ons lichaam. Verkeerde voeding kan klachten veroorzaken en een verantwoord voedingspatroon kan juist klachten verminderen.

Naast gezonde voeding is beweging erg belangrijk  bij het afvallen en om daarna het gezonde gewicht te behouden. Gerda Kamphuis is deskundige op het gebied van beweging, zij geeft al bijna 10 jaar sportlessen in haar eigen sportruimte aan huis. Dit zijn zowel priv√©lessen als lessen aan kleine groepen.  Ze kan door haar ervaring gedegen advies en begeleiding geven in het bewegen en samen kijken welke sport bij iemand past en waar je plezier aan beleefd. Hierdoor wordt bewegen leuker en is het beter vol te houden!

Een perfecte combinatie van twee verschillende vakgebieden, voeding/afvallen en sporten/bewegen en daardoor een compleet aanbod voor je eerste stappen op weg naar een gezonder en fitter leven, want je volgt geen dieet maar een gezondere leefstijl!!!

Meer informatie kun je krijgen via info@personalhealthcoach.nl of telefonisch via 06-38655553. Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek.

Het afzeggen en/of verplaatsen van een sportafspraak en/of voedingsafspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
Wanneer afzegging toch binnen 24 uur voor het afgesproken moment plaatsvindt dan zal de afspraak in rekening worden gebracht.
 

 

 

 

 

   
          ¬© 2016 JSN